Saturday, March 12, 2011

EMT-event management team~

hari nie bsamaan 12/3/2011... bngun pagi ajew tngok2 jam dh pkul 10 lebih.. azam dlm hati nk g derma darah dkat rumah alumni.. dlm pkul 2 lebih gerak ke sana, tngok2 mcm x dew ajew.. lepas tnye urusetia bru lh mood nk derma membuak2 dtg.. dkat tmpat derma tu, ak mmg tabik spring dkat mmber ak wlaupun dia nie 1st time nk derma tp at least die berani, x mcm dak2 laki yg pngecut... ajak derma darah ajew msing2 bg alasan..
 alhamdulillah ak x de ape2 side effect lpas derma td, trus jalan2 tngok arnab, mmg lawa giler arnab td ( baka anggora) die punye bulu dh mcm kapas... panjang dan lebat berwarna putih..
 terdgr plak ketibaan sultan johor dkat tapak equin, bile pegi tngok 3 ke 4 peserta dpt lh dsimpulkan bhawa pserta malaysia lebih terror menunggang kuda berbanding foreign participant.. syabas kpd yg join acara tersebut. ptg td plak dlm pkul 4 lebih kna btugas jaga plawanan liga ipt bola sepak antara utm vs um, syabas dan tahniah diucapakan kpd team utm yg berjaya mmbenam um 2-1.. dlm keasyikan btugas tu ad plak mamat bodoh yg duk maki2 org tepi padang... klau ko terror sgt nape ko x main derrr, wa mnyirap tngok muka lu dn dgr suara lu lh..
 itu saje kot coretan tuk hri nie... i'm a beginner .

2 comments:

Hafizi Jani said...

weh fOlO la aku,huhu penat aku fOlO kO ni,hehe

insyaAllah said...

dh follow ye awak...